شرح تمرین

رژیم ورزشی ویلیامز، مناسب برای بهبود دیسک های بیرون زده ی ناحیه کمر، کنترل گودی کمر و تقویت عضلات ستون فقرات.

مدت زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تمرینات ویلیامز با کنترل قوس بیش از حد کمر و همچنین تقویت عضلات ستون فقرات به بهبود کمر درد ها و کنترل دیسک های بیرون زده ی ناحیه کمر کمک می کند.

از مهمترین بخش‌های درمان انواع کمر درد و بیرون زدگی دیسک کمر می توان به ورزش درمانی اشاره کرد.یکی از رژیم های مناسب ورزشی برای دیسک کمر‌ تمرینات ورزشی ویلیامز است.

آموزش نحوه ی صحیح انجام تمرینات ویلیامز:

۱.تیلت لگن به پشت دراز بکشید. زانوها را خم کرده و کف پاها را بر روی زمین قرار دهید. حالا بدون این که پاها را به سمت زمین فشار دهید، کمر خود را به صورت صاف به سمت زمین هل داده و گودی کمر خود را به زمین بچسبانید، ناف به سمت داخل بکشید و عضلات شکم خود را سفت کنید. برای ۵ تا ۱۰ ثانیه در این وضعیت بمانید. ۱۰ تا ۱۲ بار این حرکت را تکرار کنید.

تیلت لگن

۲.کشیدن یک پا به داخل شکم به پشت دراز بکشید. زانوها را خم کرده و کف پاها را بر روی زمین قرار دهید. حالا دو ذست خود را پشت یکی از ران های خود قلاب کرده و به سمت قفسه سینه بکشید. ۵ تا ۱۰ ثانیه نگهدارید. حالا با پای دیگر تکرار کنید. برای هر اندام ۱۰ تا ۱۲ بار تکرار کنید.

کشیدن یک پا به داخل شکم

۳.کشیدن دو پا به داخل شکم حالا هر دو زانو را با دو دست به سمت قفسه سینه برده، ۵ تا ۱۰ ثانیه نگهدارید. این حرکت را نیز ۱۰ تا ۱۲ بار تکرار کنید.

کشیدن دو پا به داخل شکم

۴.کشش عضلات جلوی ران در وضعیتی مشابه شکل قرار بگیرید. به این ترتیب که به صورت یک در میان پای راست و چپ در جلو قرار بگیرد. ۱۵ ثانیه حرکت را نگهداشته و ۱۰ تا ۱۲ بار در طول روز تکرار کنید.

کشش عضلات جلوی ران

۵.ورزش curl up ورزشی شبیه به دراز و نشست است اما دراز نشست واقعی نیست. به پشت دراز بکشید. هر دو زانو را خم کرده و کف پاها روی زمین قرار گیرند. دست ها روی سینه بصورت ضربدری قرار گیرند. سر و قسمت فوقانی کتف را از زمین بلند کنید، فقط در حدی که عضلات شکم کمی سقف شوند. ۵ تا ۱۰ ثانیه نگهدارید و بعد کمی استراحت کنید و ۱۰ مرتبه این ورزش را انجام دهید.

curl up

۶.کشش عضلات پا در این ورزش کششی در حالتی که پای مقابل خم می‌باشد، پای مورد نظر را با یک کمربند یا طناب که خاصیت کشسانی نداشته باشد تا حداکثر ۷۰ درجه بالا می‌آوریم و تا ۱۰ تا ۱۵ ثانیه کشش را حفظ کرده، بعد استراحت کرده و مجددا تا ۱۰ مرتبه این کار را برای هر یک از اندام ها تکرار می‌کنیم.

کشش عضلات پا

فراموش نکنید در حین اجرای تمرینات، اصلا نفس خود را حبس نکنید و بصورت منظم به نفس کشیدن ادامه دهید.

لازم به ذکر است روال انجام ورزش ها، فرکانس تکرار آنها و چگونگی پیشبرد شرایط تمرین، با توجه به نوع ضایعه، سن بیمار، وضعیت قلبی ریوی، سطح خون و سایر موارد مربوط به مبتلایان کمر درد یا دیسک کمر توسط فیزیوتراپیست تنظیم میگردد.

در صورت نیاز به هرنوع مشاوره یا راهنمایی در مورد نحوه و روال انجام تمرینات به بخش پرسش و پاسخ مراجعه کرده و سوالاتتان را مطرح بفرمایید یا با ما تماس بگیرید.

سایر انواع تمرین ها:

دکترای تخصصی فیزیوتراپی

عضو انجمن فیزیوتراپی ایران

كلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق است به :
جناب آقای دکتر تمرتاش