مدت زمان مطالعه : ۴ دقیقه
به دنبال افزایش سن تغییرات زیادی در تمام سیستم بدن اتفاق می افتد. اختلالاتی از قبیل کاهش قدرت عضلانی، اختلال تعادل، اختلالات بینایی، افزایش وزن، عدم هماهنگی حرکات، فرسایش سطوح مفصلی، کاهش سرعت عکس العمل نسبت به اتفاقات و بسیاری از موارد دیگر.
که البته با توجه به بروز تدریجی این علائم، معمولا سالمندان با انها کنار می ایند. اما در صورت بروز تغییرات سریع یا ایجاد چالش های جدید، علائم مذکور موجب بروز تاثیرات منفی در فرد شده و حتی موجب می شود سالمند استقلال خود را از دست بدهد.
همچنین در کنار علایم مذکور می توان به بیماری های زمینه ای نیز اشاره کرد. مواردی چون فشار خون بالا، آرتروزهای مفصلی، مشکلات ریوی، مشکلات تنفسی، دیابت و ... که هرکدام از موارد مذکور می توانند سبب افزایش سرعت تحلیل توانایی های فرد و همچنین کاهش استقلال فرد شوند. انجام فیزیوتراپی تحت نظر فیزیوتراپیست متخصص می تواند به کنترل شرایط افراد سالمند کمک شایانی کند. جلسات فیزیوتراپی با توجه به شرایط بیمار شامل بخش های مختلفی خواهد بود که میتوان به برخی از آنها اشاره کرد: انجام الکتروتراپی جهت کاهش درد و احیای وضعیت حرکتی سالمند، انجام تمرین درمانی های تخصصی جهت تقویت عضلات و بهبود شرایط عمومی سالمند، انجام درمان های دستی تخصصی جهت بهبود اسپاسم ها و گرفتگی های نواحی عضلانی، انجام فیزیوتراپی تنفسی جهت بهبود وضعیت تنفسی و قلبی-عروقی سالمند و...